fbpx

Träna med oss i Nacka!

Våra löpargrupper fortsätter att växa och denna vecka är vi glada över att kunna starta upp en grupp som kommer att träna med utgångspunkt från Hellasgården i natursköna Nacka-reservatet. Från Hellasgården, Stockholms närmsta och största friluftsanläggning, utgår ett mycket stort nät av motionsspår och stigar och området anpassar sig perfekt för traillöpning.

Ulrika_bild

Ulrika är löparcoach för vår löpargrupp i Nacka.

Ledare för gruppen blir Värmdöbaserade Ulrika Östlund som under flera år ansvaret för liknande uppdrag för friidrottsklubben Värmdö IF. Ulrika är även utbildad löpcoach genom Personal Training School / Urban Tribes och har tidigare erfarenheter från att leda gruppträning.

Vår träningsgrupp i Nacka kommer ledas på onsdagkvällar med start den 21 maj med ett tre veckors sommaruppehåll under juli månad.

Precis som för alla våra löpargrupper så är du varmt välkommen oavset ambitionsnivå och det är inget krav att man planerar att delta vid Fjällmaraton eller andra lopp. Våra ledord för verksamheten är glädje – gemenskap – löputveckling och det är det vi vill få dig att uppnå om du väljer att träna med oss!

Läs mer om Fjällmaraton Sälens löpargrupp i Nacka här.

ANMÄL DIG HÄR

FLER NYHETER

Nya hemsidan är på plats!

Fjällmaratonsälen.se har fått ett nytt utseende! Mycket är sig likt innehållsmässigt – men ta gärna en stund och surfa runt. Kanske hittar du något nytt intressant du inte visste om [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.