fbpx

Välkommen till Sälen!

Bara några dagar kvar till årets trailäventyr i Sälenfjällen. Vi hoppas du som deltagare och publik känner dig redo. Här listar vi några viktiga punkter du som deltagare bör tänka på inför ditt lopp. 

1. Nummerlapp & tidtagningschip

Din nummerlapp och tidtagningschip måste du hämta i vår tävlingsexpedition innan loppet. Expeditionen finns inne på Experium i Lindvallen och har öppet fredag 15-21, lördag 7:30-10 samt 12-18.

2. Läs programboken

I programboken finns all information du behöver ha inför ditt lopp. Programboken kan läsas här. Du får den även i ditt deltagarkuvert.

3. Packa kläder för alla väder

Även om de senaste veckorna har bjudit på högsommarvärme i Sälenfjällen kan det snabbt slå om. Packa kläder för endast några få plusgrader och var förberedd. Glöm heller inte badkläder om du vill njuta i Experiums äventyrsbad eller saunavärld efter ditt lopp på fjället.

#fjällmaratonsälen

FLER NYHETER

NY TÄVLINGSLEDNING

Sedan årsskiftet så har Fjällmaraton Sälen by EQPE en ny tävlingsledning. William Lind som jobbat inom arrangörsföreningen parallellt med sin landslagskarriär i orientering de senaste 15 åren kliver nu in [...]

Rekordstort intresse för fjällets utmaning!

Fjällmaraton Sälen by EQPE 2024 närmar sig med stormsteg, och redan nu kan vi konstatera att intresset för loppet är rekordstort! Aldrig har vi haft så många anmälda deltagare vid [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.