fbpx

Vinnarna i Women’s Health utlottning av fyra startplatser till årets lopp är utsedda

Under april månad har vi i samarbete med Women’s Health lottat ut sammanlagt fyra startplatser till årets Bagheera Fjällmaraton Sälen. Vinnarna som får ta med sig varsin kompis till Sälen presenteras nu här. Svaret på frågan om vilken distans som är årets nyhet är 10 km.

Presentkort bild

Johanna Wästeräng 

Jag och min kära väninna Ida har hängt ihop sedan vi var små och har nu båda två funnit glädjen i utmaningen som kommer med träning. Jag har påbörjat en viktresa mot min forna kondition och Ida har hittat ett intresse i tuffa tävlingar. En ytterligare utmaning som denna ( i fjällmiljö dessutom :D) kulle sitta ypperligt för oss båda nu

Sofia Johansson

Från att ha sprungit regelbundet i 4 år har jag nu inte sprungit en meter på 6 månader pga skadad häl. Har nu äntligen börjat kunna belasta den, och går över förväntan bra på mjukt underlag. Ett tävling i mjuk terräng vore en perfekt morot för min fortsatta löpglädje som jag gärna skulle dela med min granne som delar samma intresse.

Vi önskar Johanna och Sofia med kompisar välkomna till Sälen i sommar!

FLER NYHETER

Officiella resultatlistor & bilder

Officiellt resultatet är nu publicerat. Mellantidspasseringar går att se under fliken liveresultat. Ser resultatet konstigt ut? Hör av dig via mail till info@fjallmaratonsalen.se Alla bilder från helgen är även uppladdade och finns [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.