fbpx

100 dagar kvar till start!

Sommaren är i antågande och nedräkningen har börjat. Det är nu mindre än 100 dagar kvar till start för den sjunde upplagan av Bagheera Fjällmaraton Sälen. Många har redan bestämt sig för att anta utmaningen, närmare bestämt 840 anmälda deltagare i skrivande stund!

FJÄLLNATTEN
Fjolårets inträde under fjällmaratonhelgen, Fjällnatten, har redan slagit nytt anmälningsrekord och det kommer bli en storslagen upplevelse för löparna under fredagskvällen. Ta chansen du också och anta Sälenfjällens mörkaste utmaning!

BANSTRÄCKNING
Stora delar av bansträckningen har den senaste veckan kontrollerats efter den snörika vintern. Om än väldigt blöta och delvis snöbeklädda stigar, lika fina och varierande som vanligt. Ett antal partier av banan har fått eller kommer få ny spång, samtidigt som spången på ett ställe kommer tas bort helt.

Du hittar information om bansträckningen HÄR.

ANDRA ANMÄLNINGSSTOPPET
Vi vill påminna om det andra anmälningsstoppet 31 maj. Gör din anmälan innan dess och spara 200 kr på anmälningsavgiften.

[button size=”big” type=”wide” bg_color=”#2FAAE1″ text_color=”#ffffff” link=”https://signup.eqtiming.no/?Event=Bagheera&lang=swedish” linking=”new-window”]ANMÄL DIG HÄR[/button]

FLER NYHETER

Fixa den perfekta julklappen!

Har du en vän, släkting eller sambo som bara måste få en härlig utmaning att se fram emot? Ge bort en startplats och fixa den perfekta julklappen. Gör såhär: För [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.