fbpx

Coachtips – Förbered dig i tid!

Kom förberedd till höstens 1:a upplaga av fjällmaraton Sälen – börja förbereda dig redan nu. Oavsett om din utmaning blir 42 eller 21 km blir det nästan alltid roligare om du lyckats hålla i med en sund och förnuftig träning kontinuerligt.

Ett tips är att även nu under vintern hålla i med ett par löppass per vecka och även komplettera med andra träningsformer som längdskidor, cykling, simning, vattenlöpning, gym-träning eller promenader. En varierad träning gör förhoppningsvis att du lättare håller dig skadefri och behåller motivationen i träningen.

För dig som vill ta dig runt Fjällmaraton Sälen inom en särskild tid kan det vara bra att tidigare under året prova på några andra löplopp. För dig som vi ha inspiration att hitta lämpligt lopp kan vi rekommendera hemsidan loppen.se. Här finns en bra kalender med de flesta svenska löploppen och artiklar samt bloggar relaterade till löpning.

FLER NYHETER

Nya hemsidan är på plats!

Fjällmaratonsälen.se har fått ett nytt utseende! Mycket är sig likt innehållsmässigt – men ta gärna en stund och surfa runt. Kanske hittar du något nytt intressant du inte visste om [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.