fbpx

Enervit hjälper dig fram över fjället

Precis som under premiärloppet i fjol kommer Enervit att leverera sportdryck till alla Fjällmaraton-löpare under loppet. Det i grunden Italienska företaget, Enervit, har energiprodukter som kan intas såväl före, under som efter loppet och man levererar idag sportdryck till samtliga lopp i ”En svensk klassiker”.

Enervit-01På 42km-banan finns 10 stycken energistationer som skall hjälpa dig som deltagare att få en så behagligt löpäventyr som möjligt lördagen den 30 augusti. På samtliga stationer kommer du erbjudas Enervits sportdryck (och även ett gediget annat utbud). Innan och efter loppet kommer du kunna köpa Enervits produkter i vår expedition eller via Stadium Lindvallen.

FJÄLL2

När man springer långa lopp som fjällmaraton är det bra att kontinuerligt fylla på kroppen med vätska och energi redan från början av loppet. På banskissen kan du se var respektive energistation är utplacerad. Innan loppet kan det vara bra att någon gång ha testat att träna med sportdryck så du vet att din mage klarar av det medan du pressar kroppen!

Läs mer om ENERVIT på deras hemsida.

FLER NYHETER

Nya hemsidan är på plats!

Fjällmaratonsälen.se har fått ett nytt utseende! Mycket är sig likt innehållsmässigt – men ta gärna en stund och surfa runt. Kanske hittar du något nytt intressant du inte visste om [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.