fbpx

FMS Löpargrupp startar i Trollhättan

Konceptet med FMS Löpargrupper har under hösten blivit en succé och många löpare har tagit chansen att träna traillöpning i grupp med ledning av våra erfarna instruktörer. Denna vecka avslutades höstens omgång och vi tar nu en vintervila innan träningarna drar igång med en ny omgång under våren 2016. Glädjande är att grupperna utökas och blir fler. Redan nu kan vi avslöja att Trollhättan kommer att starta upp en hårdsatsning på traillöpning ihop med oss genom FMS Löpargrupp Trollhättan.


Aktiv Öresjö är gänget som kommer att ansvara för träningarna i Trollhättan med en rad spännande kompetenser i gruppen.  Laget bildades 2006 och ägnar sig åt konditionsidrott i alla dess former men med löpning som huvudfokus. Träningarna kommer att starta upp i slutet av mars månad 2016 och anordnas på onsdagskvällar klockan 18:30 från skidstugan i Strömslund. Programmet för våren är redan planerat och ligger färdigt på hemsidan. Det blir en härlig mix av löpning i olika intensitet och på skilda underlag. Dessutom ett fokus på löpteknik för att deltagaren skall få ett mer effektivt löpsteg samt minska risken för skador.

”Vi deltog själva vid Bagheera Fjällmaraton Sälen i år och fattade tycke för loppet som var proffsigt arrangerat på många sätt.  Vi hoppas nu på att skapa ett utökat intresse för traillöpning i regionen, och ser verkligen fram emot detta”, säger Aktiv Öresjös Martin Länje Temmes.

Till våren kommer FMS Löpargrupper att anordna träningar i Avesta, Falun, Stockholm och Trollhättan. Intresse har även visats från fler håll och möjligheter finns att starta upp på fler orter innan våren.

FMS Löpargrupper (Länk)

FMS Löpargrupp Trollhättan (Länk)

#fmslöpargrupper

#fmstrollhättan

IMG_1582_ao

Aktiv Öresjö tar ansvaret för att starta en ny FMS Löpargrupp i Trollhättan.

 

FLER NYHETER

Officiella resultatlistor & bilder

Officiellt resultatet är nu publicerat. Mellantidspasseringar går att se under fliken liveresultat. Ser resultatet konstigt ut? Hör av dig via mail till info@fjallmaratonsalen.se Alla bilder från helgen är även uppladdade och finns [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.