fbpx

Ny FMS Löpargrupp söder om Stockholm

Sedan ett år tillbaka har möjligheten att träna inför fjällöpningssäsongen i Stockholm funnits genom FMS Löpargrupp. Varje onsdag har ett tappert gäng tränat med utångspunkt från Hagaparken. Till våren erbjuds ytterligare ett alternativ genom en nystartad variant som utgår från Hammarbybacken, söder som centrum. Träningspassen kommer att ledas utav den hängivne trail- och cykelcoachen Nicolas Remires.

FMS Löpargrupper logotypFör dig som bor i huvudstaden kommer därför möjligheten finnas att träna med oss under såväl måndag- som onsdagskvällar från och med slutet av mars 2016. Liksom våra andra grupper är även denna till för alla som vill prova på trail- eller fjällöpning och vill träna ihop med andra. Det kommer inte att krävas några särskilda förkunskaper för att kunna vara med och träna med oss.

Läs mer om FMS Löpargrupp Stockholm Hammarbybacken

ANMÄLAN

Läs mer om Nicolas Remires, som för övrigt var 2:a i premiärupplagan av Fjällmaraton Sälen 2013, och hans företag Envol Coaching här.

IMG_8785-1018x460

FLER NYHETER

Officiella resultatlistor & bilder

Officiellt resultatet är nu publicerat. Mellantidspasseringar går att se under fliken liveresultat. Ser resultatet konstigt ut? Hör av dig via mail till info@fjallmaratonsalen.se Alla bilder från helgen är även uppladdade och finns [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.