fbpx

Träna smart med running.COACH

Vi är glada att härmed kunna presentera ett samarbete mellan running.COACH och Bagheera Fjällmaraton Sälen. Alla som anmäler sig senast den 31/12 erbjuds två månaders fri tillgång till ett personligt träningsprogram på runningcoach.me.

 

running.COACH är alltså namnet på företaget som arbetar med träningsplanering online. Som användare får du tillgång till ett individuellt anpassat och dynamiskt träningsprogram, som passar såväl nybörjare som rutinerade löpare som siktar på distanser från 5km till maraton. Det är alltså ett utmärkt sätt att ge sig själv rätt förutsättningar i förberedelserna inför Bagheera Fjällmaraton Sälen 2018.

Vill du använda running.COACH i din träning mot Bagheera Fjällmaraton Sälen 2018? Anmäl dig i sfå fall till någon av distanserna senast 31/12, registrera dig på www.runningcoach.me/sv och ange den rabattkod som medföljer bekräftelsemailet på din anmälan, för att få fri tillgång till träningsprogrammet i två månader.

I tillägg till två månaders fri coachning online lottar vi även ut två årsprenumerationer bland alla som anmält sig innan 31/12.

 

FLER NYHETER

Nya hemsidan är på plats!

Fjällmaratonsälen.se har fått ett nytt utseende! Mycket är sig likt innehållsmässigt – men ta gärna en stund och surfa runt. Kanske hittar du något nytt intressant du inte visste om [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.