fbpx

Uppstart för FMS löpargrupp Avesta

Du som bor i Avesta med omnejd har från och med nu möjlighet att delta i vår FMS löpargrupp. I samarbete med Lars-Åke ”Lalla” Dickfors startar vi nu upp regelbundna onsdagsträningar hela vägen fram till Fjällmaraton Sälen den 29 augusti 2015.

Lalla_hemsidaLalla har under många år arbetat som tränings- och rehabterapeut och har goda kunskaper i löpteknik. Genom hans yrkesroll har han fått lära sig att anpassa träningspass utifrån individens behov, vilket gör att du som deltagare i gruppen kan komma och delta utan särskilda förkunskaper.

Träningspassen kommer att utgå från Åsbo vid Dalahästen och varje pass beräknas hålla på i cirka 60 minuter. Som medlem i våra FMS löpargrupper kommer du få möjlighet att lära dig springa med rätt teknik och få inspiration till en mer högkvalitativ löpträning. Är du osäker på om löpargruppen är något för dig så kan du alltid komma på en kostnadsfri ”prova-på-träning”.

Som deltagare i gruppen behöver du inte delta vid Fjällmaraton Sälen, utan kan utnyttja gruppen som träning inför valfritt lopp eller bara för den goda hälsan och motionens skull.

Läs mer om FMS Löpargrupp Avesta här.

Anmäl dig här.

Lopargrupp_Logo_NEW

FLER NYHETER

Fixa den perfekta julklappen!

Har du en vän, släkting eller sambo som bara måste få en härlig utmaning att se fram emot? Ge bort en startplats och fixa den perfekta julklappen. Gör såhär: För [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.